İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu "Devletimizin  makamlarını aşağı çekmeyin"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu "Devletimizin makamlarını aşağı çekmeyin"

Açılış töreninde konuşan Başkan İmamoğlu, dün gerçekleşen Söğüt altın madeni açılış töreninde ki Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bilecik Valisi Kemal Kızılkaya arasında ki diyaloğa atıfta bulundu.

A+A-

Bozüyük'te yapımı İBB tarafından üstlenilen 'Kurtuluş Savaşı Anı Evi ve Yeni Seyir Terası Projesi'nin temel atma töreni İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından gerçekleşti. 
Açılış töreninde konuşan Başkan İmamoğlu, dün gerçekleşen Söğüt altın madeni açılış töreninde ki Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bilecik Valisi Kemal Kızılkaya arasında ki diyaloğa atıfta bulundu. Başkan İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan için 'Kime fırça atıyorsunuz ki? Devletimizin valisi şusu busu, iki km için böyle yapmayın, olmaz! Devletimizi küçültmeyin' ifadelerini kullandı.
Konuşmasında şu ifadelere yer verdi; "Buraya emek sarf eden çalışma arkadaşlarım var. Onlara hepinizin huzurunda söylüyorum. Bir; burası çok hızlı bitecek benim çok acelem var, memleketimin de acelesi var. İki; çok nitelikli bir iş istiyorum her yerde titizsiniz biliyorum ama bu tür hassas noktalarda daha hassas olmanızı istiyorum. Üçüncüsü buradaki anı evine çok özel eserlerle çok özel bir takım anlatım çalışmalarıyla buraya gelenin bir kez daha geleceği ve insanları yönlendirebileceği bir şekle dönüştürmeniz lazım. 

sdf.jpg

Zaten öyle hazırladığınız biliyorum, vatandaşlarımızın huzurunda gözlerinizin içine baka bak sizinle sadece teyitleşiyorum. Biz böyle anlaşıyoruz çalışma arkadaşlarımızla, yani göz göze anlaşıp birbirimize nezaketle sesleniyoruz.  Öyle aşağı bakıp, konuş bakıyım, sen öyle de böyle de demiyoruz.  Gözlerinin içine bakıyorum onlarında gözlerinin içi gülüyor benimde gözlerimin içi gülüyor. Bide  kime fırça atıyorsunuz ki? Devletimizin valisi şusu busu, iki km için böyle yapmayın, olmaz! Devletimizi küçültmeyin. Devletimizin  makamlarını aşağı çekmeyin. Kızacaksanız orada atadığınız siyasi bir iki kişiye kızabilirsiniz. Her şeyi bilen arkadaşlarınız var. Seçimlerde hüngür hüngür ağlayan, iftira atan, kilometreleri karıştıran, ayakkabı deyince aklımıza çok şey geliyor" dedi.


Bu haber toplam 8287 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum