“UYUŞTUCU BAĞIMLILARINA YATAKHANE OLMUŞ”

“UYUŞTUCU BAĞIMLILARINA YATAKHANE OLMUŞ”

Devletimizin birçok kurumu Uyuşturucu bağımlılığı ile üst düzeyde mücadele ederken, maalesef Devletimizin de bazı kurumları, uyuşturucu müptelalarının...

A+A-

Devletimizin birçok kurumu Uyuşturucu bağımlılığı ile üst düzeyde mücadele ederken, maalesef Devletimizin de bazı kurumları, uyuşturucu müptelalarının daha rahat bir şekilde hareket etmesi için zemin hazırlıyor. 
Osmaneli Tren Garı yanında yıllrdan bu yana terk edilmiş vaziyette duran Tren Vagonları, uyuşturucu müptelalarının yatakhaneleri haline gelmiş. Yüksek Hızlı Trenin faaliyete geçmesi ve eski tren hattının kapanması ile birlikte atıl duruma geçen Osmaneli Tren Garı ve tren gazrında Devlet Demir Yolları tarafından terk edilmiş Tren Vagonları, Osmaneli için tehlike saçmaya devam ediyor. Her türlü suçun işlenmesine ve özellikle Uyuşturucu bağımlılığı olan suçlularının barınmasına zemin hazırlayan terk edilmiş vagonları gören vatandaşlar; “Devlet Demiryollarının yaptığı bu işe ne demeli. Yıllar önce buraya terk edilen vagonlara bir daha hiçbir yetkili gelip de bakmadı. Çürümeye yüz tutan ve milli servet olan vagonlar, suçlulara yatakhane olmuş.  Devlet Demiryolları kuruluşu, terk ettiği vagonlar ile adeta suçlulara yataklık etmektedir. Vagonların bulunduğu Tren garı yakınlarında okullarımız bulunmaktadır. Allah korusun yarın burada bir olay olursa, bunun hesabını kim verecektir. Yetkililer bu vagonları buradan hemen kaldırsınlar. Uyuşturucu bağımlılarına ve yataklık eden bu vagonları burada istemiyoruz. Geceleri İstasyon taraflarında sokağa çıkmaya korkuyoruz. Bu vagonlarda her türlü insan barınıyor. Bunlar yüzünden başımıza ne geleceğini bilmiyoruz” dediler. 

uyusturucu-bagimlilarina-4.jpg

 

Bu haber toplam 5472 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum