KORKUNÇ KAZA ANNE KIZI BİRBİRİNDEN AYIRDI

KORKUNÇ KAZA ANNE KIZI BİRBİRİNDEN AYIRDI

Bozüyük’te meydana gelen kazada kontrolden çıkan otomobil kaldırıma çıkarak dehşet saçtı. Kaza kaldırımda her şeyden habersiz yürüyen anne ile...

A+A-

Bozüyük’te meydana gelen kazada kontrolden çıkan otomobil kaldırıma çıkarak dehşet saçtı. Kaza kaldırımda her şeyden habersiz yürüyen anne ile kızını birbirinden ayırdı.

Edinilen bilgiye göre, İsmet İnönü Caddesi üzerinde meydana gelen kazada Sedat D.(30) idaresindeki 26 BG 695 plakalı otomobil kontrolden çıkarak kaldırımda yürüyen anne ile kızına çarptı. Kaza sonrasında anne Nilgün Nişancı (33) ve kızı Melisa İnci (10) yaralanırken olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri tarafından Bozüyük Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazada ağır yaralanan anne Nilgün Nişancı burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 10 yaşındaki kızının ise sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Kazanın ardından otomobil sürücüsü Sedat D. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. Kaza ile ilgili olarak geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

img_1078.jpg

Bu haber toplam 29817 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum