MV. YAĞCI'DAN BAKKALCIOĞLU'NA ZİYARET

MV. YAĞCI'DAN BAKKALCIOĞLU'NA ZİYARET

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, CHP’li Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'nu makamında ziyaret etti. Başkan Bakkalcıoğlu'na...

A+A-

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, CHP’li Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'nu makamında ziyaret etti. Başkan Bakkalcıoğlu'na hayırlı olsun temennilerinde bulunan ve başarılar dileyen Milletvekili Yağcı, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Seçimlerin geride kaldığına vurgu yapan Milletvekili Selim Yağcı, Bozüyük için hep birlikte çalışma vakti olduğunu söyledi. Selim Yağcı, belediyeciliğin zor bir iş ve geçmişte yapılan işlerin geleceğin itibarı olduğuna vurgu yaparak, şunları kaydetti:

“31 Mart seçimlerini bitirdik, artık yarış yapmayacağız, önümüze bakacağız. Şeyh Edebali'nin de söylemiş olduğu gibi hoşgörü ve gayretle ilçemizi birlikte yöneteceğiz. Belediyecilik işi zordur, Belediye Başkanları'nın elinden gelenin en iyisini yapmak için uğraştığına inanıyorum. Geçmişte yapılan işler, geleceğin itibarıdır. Değerlerimiz ile birlikte yöneteceğiz, milletimizin kararlarının arkasındayız, siyaseti bir kenara atarak milletimiz için çalışacağız" dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ise ziyaretinden ötürü Milletvekili Selim Yağcı'ya teşekkür ederek "Sizin bakış açınızı seviyorum, sizinle memleket için çalışacağız, bütün meclisimiz canlı yayın olacak" dedi. 

Ziyaret, Bakkalcıoğlu'nun Anı Tabağı hediye etmesiyle sona erdi. 
 

Bu haber toplam 4280 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum