Nedir Bu Osmaneli'nin Kokulardan Çektiği

Nedir Bu Osmaneli'nin Kokulardan Çektiği

Osmaneli ilçesinde yaşayanlar, hiçbir şeyden çekmedi pis kokulardan çektiği kadar

A+A-

Osmaneli halkı yıllardan beri, Osmaneli ilçesinde bulunan bir fabrikadan gelen kokular nedeniyle, yaz aylarının gecelerini rahat bir şekilde geçiremezken, bu defa da tavuk gübresi kokusuyla rahatsız oldu.

Osmaneli ilçesi Selçik köy arazisi içindeki bir tarla atılan tavuk gübresi, Osmaneli ilçesini kokuya sardı. Özellikle Sakarya kenarına yakın olanlar, Osmaneli Belediyesi düğün salonlarında düğün yapanlar, koku nedeniyle hayli bunalmış durumdalar. Gazetemizi arayan vatandaşlar, “Gecenin bu saatinde ne dışarıda, ne de evlerimizde durumayacağımız bir kokuyla karşı karşıyayız. Yıllardan beri yaz aylarında çektiğimiz koku yetmezmiş gibi, şimdi de Tavuk gübresi kokusuyla nefes alamayacak hale geldik. Yetkililer lütfen bu konularda biraz daha dyarlı olsunlar, Osmaneli ilçemizi bu kokulardan arındırsınlar” dediler.

Vatandaşlarca koku şikayeti Osmaneli Belediyesine de yapılınca, Osmaneli Belediyesi Sosyal Medya hesabından bir açıklama yaparak, tarlalara tavuk gübresi atılmasının yasak olduğunu, atanlar hakkında ağır cezai işlemler yapacaklarını duyurdular. Ayrıca Gecenin Saat 22.00’ında Osmaneli Belediyesi sesli yayın cihazından da duyuru yapılarak, kokunun bir Tarlaya atılan Tavuk Gübresinden kaynaklandığını, vatandaşların paniğe kapılmamalarını anons etti.

Bu haber toplam 5751 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum