"Partimiz neden susuyor"

"Partimiz neden susuyor"

Bozüyük Ak Partililerden İlçe Yöneticilerine uyarı

A+A-

Geçtiğimiz hafta Bozüyük halkına "Bozüyük'te trafik sorunu var mı? Tramvay projesiyle ilgili görüşleriniz nedir?" cevaplarının yayınlanmasından sonra kendilerinin Ak Partili ve üyesi olduklarını söyleyen bir gurup gazetemizi ziyaret ederek Ak Parti yöneticilerimizin yerelde muhalefeti yapmamasından yakınarak görüşlerini şöyle açıkladılar:
"Trafik sorunu var mı? elbette var ama belediye ne gibi çalışmalar yapıyor veya yapması gerektiği halde neden yapmıyor? Peki partimiz yöneticileri halkın trafikle ilgili şikayetlerini neden gündeme getirmiyor.
Yine Belediye Başkanı Bakkalcıoğlu tramvay yapacağını söyledi. Ak Parti bu görüş açıklandığından bu yana hiçbir açıklaması olmadı. Partimizin görüşünü bilmeyince biz de konuşamaz olduk. Mesela anayolun ortasından tramvay yolu yapılsa yol daralacak başka alternatif yol olabilir mi? Ak Partililer hiçbir düşünce açıklamıyor. Belediye kaybedildi ama neticede biz iktidar partisiyiz. İlçe teşkilatının vurdumduymaz, bana ne davranışı bizleri üzüyor, sanki belediyeye talip değilmişiz gibi bir alı oluşuyor. 

Gereken çalışmanın yapılmasını istiyoruz" diyerek Ak Parti Bozüyük yöneticilerine sitemde bulundular.


Bu haber toplam 7832 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum