39 parsel satışa çıkıyor

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen taşınmaz satışları devam ediyor.

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen taşınmaz satışları devam ediyor. Bu kapsamda 39 adet arsanın yeniden satışa çıkacağı öğrenildi.

Mülkiyeti Bilecik Belediyesi’ne ait 39 adet taşınmaz kapalı zarf teklif usulü ile ihaleye çıkacak. İhale, 8 Ekim Çarşamba günü saat 14:00’te Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. İhaleye iştirak edecek gerçek ve tüzel kişiler taşınmazlar için 3.000,00 – TL karşılığında ihale şartnamesini Bilecik Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden temin edebilecek.

Diğer yandan, satışa çıkacak 39 parsel içerisinde muhtelif mahallelerde konut imarlı arsalar ile benzinlik arsası, tarla ve çalılık cinsinden taşınmazlar bulunuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bilecik Haber Haberleri