62. Kütüphane Haftası'nda BŞEÜ'de Bilgi Yarışması

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nde, "İyileştiren, Geliştiren Kütüphane" temasıyla kutlanan 62. Kütüphane Haftası etkinlikleri devam ediyor.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nde, "İyileştiren, Geliştiren Kütüphane" temasıyla kutlanan 62. Kütüphane Haftası etkinlikleri devam ediyor. Etkinlikler çerçevesinde, kütüphane kültürünü teşvik etmek ve bilgi kaynaklarının etkin kullanımına dikkat çekmek amacıyla "Kütüphanede Neler Oluyor?" başlıklı bir bilgi yarışması hayata geçirildi.

BŞEÜ Prof. Dr. Azmi Özcan Kütüphanesi Dursun Fakih Salonu’nda gerçekleştirilen yarışma, katılımcılara hem eğlenceli hem de öğretici bir deneyim sundu. Kütüphanelerin yalnızca bir çalışma alanı değil, aynı zamanda bireyleri iyileştiren ve geliştiren dinamik mekanlar olduğuna vurgu yapılan program, katılımcıların yoğun ilgisiyle karşılandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bilecik Haber Haberleri