AKPINAR ÇEVRE YOLU’NDA İNCELEME

İsmet Cep

Bilecik AK Parti Milletvekili ve Milletvekili adayı Dr Fahrettin Poyraz ve Karayolları Bursa Bölge Müdürü İsmail Kartal Bozüyük’ün Akpınar çevre yolunda incelemelerde bulundu.

Muhtar Behzat Açıkgöz Bölge Müdürü Kartal’a Akpınar sakinlerinin çevre yolu ile ilgili şikayetlerini, köyü ikiye ayıran çevre yolunda güvenli geçişin sağlanması ve çevre yolu yan yol bağlantılarının ve mevcut alt geçidin genişletilmesi konusundaki isteklerini iletti.

Bilecik AK Parti Milletvekili ve Milletvekili adayı Dr Fahrettin Poyraz ve Karayolları Bursa Bölge Müdürü İsmail Kartal, Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Gençağa Seraslan, köy Muhtarı Behzat Açıkgöz’ün yanı sıra köy sakinlerinin de bulunduğu incelemede çevre yolu ve alt geçidi ile ilgili sıkıntılar bizzat yerinde tespit edildi.

Çevre yolu ve alt geçit ile ilgili sıkıntıların çözümü noktasında olumlu ve somut adımların atıldığı incelemede alt geçidin karşılıklı iki aracın rahatça geçebileceği şekilde 10 metreye çıkartılacağı ve gerekli çalışmaların kısa bir süre içerisinde başlatılacağı bilgisi de verildi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sakarya Gazetesi Haberleri