AKPINAR SÖĞÜT’TE İNCELEMELERDE BULUNDU

Sinan Önce

Vali Halil İbrahim Akpınar, Söğüt'te çeşitli ziyaretler yaparak incelemelerde bulundu. Vali Akpınar 21 Nisan Perşembe günü saat: 11:00'da Söğüt'te gelerek Eruğrulgazi Türbesi, Belediye Başkanlığı, Gökyar Mermer Fabrikasını, Osmanlı Konağını ve son olarak Sosyal Yaşam Merkezini ziyaret etti.

Ertuğrulgazi Türbesi önünde Söğüt Kaymakamı Vural Karagül, Belediye Başkanı Osman Güneş, Çaltı Belediye Başkanı Osman Yılmaz, Küre Belediye Başkanı Cafer Köseoğlu, İl Genel Meclis üyeleri Ertuğrul Torun, İbrahim Göğercin ve daire amirleri tarafından karşılanan Vali Akpınar daha sonra Ertuğrulgazi Türbesini ziyaret etti. Türbede dua eden Vali Akpınar ayrıca türbe çevresinde de incelemede bulundu.

Türbe ziyaretinin ardından Söğüt Belediye Başkanlığına geçen Akpınar burada Belediye Başkanı Osman Güneş, Çaltı Belediye Başkanı Osman Yılmaz, Küre Belediye Başkanı Cafer Köseoğlu, İl Genel Meclis üyeleri Ertuğrul Torun, İbrahim Göğercin ile bir süre sohbet etti.

Ziyaretlerini Gökyar Mermer Fabrikasına giderek sürdüren Vali Akpınar, burada Fabrika sahibi Atilla Keleş ve Fabrika Genel Müdürü Osman Keleş'ten fabrika hakkında bilgi aldı. Daha sonra yapımı bitmek üzere olan Osmanlı Konağına giderek incelemelerini sürdüren Vali Akpınar, ilçede bulunan Sosyal Yaşam Merkezini de ziyaret etti. Sosyal Yaşam Merkezinde bulunan "Tel Kırma Kursu"nu ziyaret eden Akpınar, kurs öğretmeni Nurhayat Çam'dan bilgi aldı. Vali Halil İbrahim Akpınar Sosyal Yaşam Merkezi'ndeki incelemelerin ardından ilçeden ayrıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sakarya Gazetesi Haberleri