BALCI FARK ATTI

Bilecik Giyim ve Mensucat Odası yeni başkanını seçti.

Halil Türker ÇOBAN

Bilecik Giyim ve Mensucat Odasında başkanlık seçimi yapıldı. Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi lokalinde yapılan seçimde 230 üyeden 184'ü oy kullandı. 6 oyun geçersiz sayıldığı seçimde, Haşim Balcı 119 oy alarak Giyim ve Mensucat Odasının yeni başkanı seçildi.

Balcı'nın rekibi Özcan Erkan ise 59 oyda kaldı. Balcı rakibine 60 oy fark attı.

Seçimin ardından açıklamalarda bulunan Giyim ve Mensucat Odası Yeni Başkanı Haşim Balcı, seçimin sona ererek, görevin başladığını belirterek herkese teşekkür etti.

Giyim ve Mensucat Odası yeni yönetimi şu isimlerden oluşuyor; Ufuk Çakmak, Esma Sühendan Senger, Murat Okat, Murat Pirvan, Sadri Durmuş, Tahir Dere. Denetim Masası: Seher Evren, Gürcan Mete, Gülay Dağlı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sakarya Gazetesi Haberleri