Başkan Şahin, basın mensuplarıyla buluştu

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, basın mensupları ile kahvaltıda buluştu.

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, basın mensupları ile kahvaltıda buluştu. Atatürk Parkı’nda bulunan Dolmabahçe Restoran’da gerçekleşen programda birçok başlık altında Bilecik özelinde fikir alışverişinde bulunuldu.

Bilecik Belediyesi’nin 197 milyon TL’lik 2022 yılı bütçesini değerlendiren Semih Şahin, 2022 yılı içerisinde ek bütçe yapılabileceğini ifade etti. Mecliste gerçekleştirilen bütçe oylamasında AK Parti’nin ‘Çekimser’ kalmasını doğru bulmadığını ifade eden Semih Şahin, 2021 yılı bütçesinin gerçekleşme oranını ise yüzde 80’leri aştığını ifade etti. 2021 yılı bütçesinin gerçekleşme oranının ülkemizin içinde bulunduğu şartlara göre başarılı olduğunu ifade eden Şahin, basın mensuplarıyla görüş alışverişinde bulundu.

Bilecik çarşı merkezinde gerçekleştirilecek yayalaştırma projesinin yılbaşından sonra başlayacağını duyuran Başkan Şahin, trafik sorunuyla ilgili olaraksa şehir merkezinden geçen yolu bir kez daha karayollarından isteyeceğini ifade etti. Yolun belediyeye geçmesi halinde trafiği rahatlatacak çalışmalarının hazır olduğunu kaydeden Semih Şahin, servis araçları için eski otogar üzerinde bulunan alana yeni bir düzenleme yaptıklarını anlattı. Şahin, eski otogarın boşaltılmasının ardından yeni bir projeye başlayacaklarını kaydetti.  

İl Emniyet Müdürlüğü önündeki beton bariyerlerin kaldırılmasından duyduğu memnuniyet dile getiren Semih Şahin, Vali Dr. Kemal Kızılkaya ile karşılıklı diyalog halinde şehrin ihtiyaçlarına yönelik verimli bir süreç içerisinde olduklarını söyledi.

Başkan Şahin’in basın mensuplarını ağırladığı kahvaltı programı karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Bilecik Haber Haberleri