BELEDİYE ÇALIŞMALARINDAN MEMNUN MUSUNUZ? GÖLPAZARLILAR NELER DEDİ?

Sibel CAN

“Belediye çalışmalarından memnun musunuz?” sorusuyla yola çıktığımız ardından belediye çalışmaları ve yaklaşan yerel seçimler öncesi belediye başkanı aday adaylığı ile ilgili vatandaşlara mikrofon uzattığımız röportajlarımız tüm hızıyla devam ediyor. 

Bayırköy ile başlayan daha sonra Vezirhan ile devam eden halk röportajlarımız, Osmaneli ile zirve yaptı. Şimdi ise sırada Gölpazarı var. Gölpazarı’nda vatandaşlara mikrofonlarımızı uzattık ve bu kez sorularımızı onlara sorduk.

Gölpazarı’nda, belediye çalışmalarından memnun musunuz? Kimi belediye başkanı olarak görmek istiyorsunuz? dedik. 

Gölpazarlılar’ın verdikleri cevaplar daha önceki röportajlarımızı gölgede bırakacağa benziyor. Yakın zamanda gazetemizin haber sitesi www.bilecikhaber.com.tr’den izleyebileceğiniz röportajlarımızda çıkan şaşırtan sonuç tüm Gölpazarlıları hayretler içine düşürecek cinsten.

Vatandaşlar ile yaptığımız röportajların haber sitemizde yayınlanmasının ardından sözü Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı’ya vereceğiz. Vatandaşların sorularımıza verdikleri cevapların değerlendirmesini Başkan Kazıcı’dan alacağız. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sakarya Gazetesi Haberleri