Bilecik heyetinden Bakanlık çıkartması

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı önderliğinde; Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, İl Kültür ve Turizm Müdürü Serkan Bircan ve AK Parti İlçe Başkanı Şaban Güdem’den oluşan heyet, Kültür ve Turizm Bakanlığına çıkartma yaptı.

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı önderliğinde; Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, İl Kültür ve Turizm Müdürü Serkan Bircan ve AK Parti İlçe Başkanı Şaban Güdem’den oluşan heyet, Kültür ve Turizm Bakanlığına çıkartma yaptı. Bilecik heyeti, bakan yardımcıları Ahmet Misbah Demircan ve Serdar Çam'ı makamlarında ziyaret ederek Bilecik ve Osmaneli’nde gerçekleşecek çalışmalarla ilgili istişarelerde bulundu.

Milletvekili Selim Yağcı, Bakanlık temaslarının ardından yaptığı açıklamada, görüşmelerin oldukça verimli geçtiğini belirterek Bakan yardımcıları ile projeler üzerinde fikir alışverişinde bulunduklarını bildirdi. Milletvekili Yağcı, bakan yardımcıları Demircan ile Çam’a teşekkür ederek Bilecik’e her alanda yatırım kazandırmak için yoğun mesai harcadıklarını ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sakarya Gazetesi Haberleri