BOZÜYÜK POLİSİNİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

Bozüyük´te, girdiği bunalım sonrasında talihsiz bir şekilde intihar eden İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli Baş polis memuru Selim Poyraz (41) meslektaşları ve sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

 

Bozüyük'te, girdiği bunalım sonrasında talihsiz bir şekilde intihar eden İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli Baş polis memuru Selim Poyraz (41) meslektaşları ve sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.
İnönü ilçesi Aşağı Kuzfındık köyü nüfusuna kayıtlı 17 yıllık polis memuru Selim Poyraz'ın cenazesi Yeni Mahalle Ulu Cami de öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Bozüyük asri mezarlığında toprağa verildi. Cenaze namazına katılan kalabalık cami avlusuna sığmazken cemaatin bir kısmı cadde üzerinde saf tuttu.
Cenazeye Kaymakam Köksal Şakalar, İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş, İl Emniyet Müdür yardımcıları, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Süleyman Can, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Belediye Başkan Yardımcıları, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner, sıralı amirler, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Edirne'de birlikte görev yaptığı mesai arkadaşları, Bozüyük'te ki meslektaşları, ailesi, akrabaları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda Bozüyüklü vatandaş katıldı.
Sakarya Gazetesi olarak İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli Baş polis memuru Selim Poyraz'a Allah'tan rahmet başta ailesi ve akrabaları olmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri ve mesai arkadaşlarına başsağlığı dileriz.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sakarya Gazetesi Haberleri