Bozüyüklü Öğrenci Türkiye Finalinde İlimizi Temsil Edecek

İmam Hatip Ortaokulları Genç Nidâ Kız Öğrenciler Arası Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması Türkiye Bölge Finali, Tekirdağ'da yapıldı.

İmam Hatip Ortaokulları Genç Nidâ Kız Öğrenciler Arası Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması Türkiye Bölge Finali, Tekirdağ'da yapıldı.

11 ilden öğrencilerin katıldığı yarışmada, ilimizi Bozüyük Fatih Sultan Mehmet İmam Ortaokulu 7/B sınıfı öğrencisi Ayşe Betül Yıldırım temsil etti.

Ayrıca Ayşe Betül Yıldırım bu başarısıyla ilimizi ve bölgemizi 12 Mayıs tarihinde Denizli'de düzenlenecek olan Türkiye Finalinde temsil etme hakkı kazandı.

Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk, bölge finalinde birinci olan Ayşe Betül Yıldırım’ı makamında kabul etti ve Denizli’de gerçekleşecek olan finalde başarılar diledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bilecik Haber Haberleri