İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman, dershanelerin kapatılmasına yönelik sorumuzu yanıtsız bıraktı. Susmayı tercih eden Şişman,” Doğru olmaz” dedi.
Ahmet MEŞE
İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman, son zamanlarda ülke gündemini sıkça meşgul eden dershanelerin kapatılmasıyla ilgili sorumuzu yanıtsız bıraktı.
Kendisinin Milli Eğitim Bakanlığı’nın talimatlarını yerine getirmek ile yükümlü olduğunu anımsatan Şişman,” Milli Eğitim Müdürü olarak Bakanlığımızın emir ve talimatları ne ise bizi o bağlar. Onun dışında da farklı bir görüş bildirmemiz doğru olmaz.
Bakanlığımız planlama yapılıyor, insanlarla görüşülüyor. Görüş alışverişinde bulunuyor. En doğru kararı vereceklerdir. Bize ne denirse biz onu uygulamak zorundayız” ifadelerini kullandı.