DOLUM VE ÖDEME NOKTALARI HİZMETE GİRDİ

AKILLI KART SU SAYAÇ DOLUM VE ÖDEME NOKTALARI HİZMETE GİRDİ
Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Akıllı Kart Su Sayaç Sistemi kapsamında hizmet verecek olan 7 adet ödeme ve dolum noktası hizmete girdi.
  Bilecik Belediyesi tarafından uygulamaya konulan ve şu an 9 bin aboneye ulaşan Akıllı Kart Su Sayaç Sistemi için hazırlanan 7 adet dolum ve ödeme noktası hizmete girdi.
Vatandaşlarımıza birçok anlamda kolaylıklar sağlayacak olan sistem kapsamında hazırlanan Akıllı Kart Su Sayaç Dolum ve Ödeme Noktaları; Hürriyet Mahallesi, Ertuğrulgazi Mahallesi,   Osmangazi Mahallesi, İstasyon Mahallesi, Gazipaşa Mahallesi, Beşiktaş Mahallesi ve İsmetpaşa Mahallelerinde hizmet verecek.
BÜTÜN FATURALARA 9 AY TAKSİTLENDİRME YAPILABİLECEK
Vatandaşlarımız için büyük kolaylıklar sağlayacak olan uygulama kapsamında ayrıca; belediyeye ait ve belediye dışındaki doğalgaz ve benzeri faturalarda, 9 aya kadar taksitlendirme yapılabilecek.
Vatandaşlarımız, belediyeye gelmeden işlemlerini yapabileceği uygulama kapsamında ayrıca belediyeye ait bütün ödemelerini; Bilecik Belediye Başkanlığı Kurumsal İnternet Sitesi www.bilecik.bel.tr ve www.faturamatik.com.tr adreslerinden de yapabilirler.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Sakarya Gazetesi Haberleri