İsmet CEP
Bozüyük Büyük Birlik Partisi (BBP) kadın kolları tarafından 8 Mart kadınlar günü dolayısıyla bir program düzenlendi. Program da konuşan Nail Dağlı dünyanın kadınların eli ile değişmekte olduğunu söyledi.
Nail Dağlı açıklamasında, "Kurtuluş savaşımızın destanlarında milletimizin verdiği o büyük mücadelede hep kadınlarımızın ön planda olduğu bilinmektedir.
Kadınlarımızın gelecekte vatandaşlarımızın sorunlarına ortak çözüm getirerek, sorumluluğu paylaşarak demokratik ve sağlıklı bir çevrede yaşamak için yol gösterici olacaktır. Kadınlarımız yerel yönetimlerde örnek ve öncü çalışmalara imza atacaklardır. Kadınlar yaşadığımız sorunlara anne gözüyle kadın duyarlılığı ve titizliği ile yaklaştıkları için bu işi çok iyi yaptıklarını bizlere gösterdiler. Kadınlarımızın merhameti, nezaketi, estetik anlayışı ve sevgisiyle yerel yönetimlerde verilen hizmet kalitesinin artacağına inanıyorum. Artık kentlerimizin dokusunun bir kadın eli tarafından işlenmesini parklarımıza, kaldırımlarımıza, parke taşlarımıza estetik, zerafet ve kadın elinin değmesini arzuluyoruz. Bu vesile ile tüm kadınlarımızın 8 Mart dünya kadınlar gününü kutluyorum" dedi.
Ardından kadın kolları Başkanı Reyhan Toğrul da bir açıklama yaparak tüm kadınların kadınlar gününü kutladı. Konuşmaların ardından yapılan hediye çekilişi sonrasında kadınlar hep birlikte doyasıya eğlendiler.