EDEBALİ STADYUMU’NA 19 MİLYON ÖDENEK

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Edebali Stadyumu’nun yeniden yapılması için 19 Milyon TL’lik ödenek tahsis edildi.  

Spor Toto Teşkilat Başkanlığı aracılığıyla tahsis edilen ödenekle ekonomik ömrünü tamamlayan ve depreme dayanıksız olduğu için verimli şekilde kullanılamayan Edebali Stadyumu yeniden inşa edilecek.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, 19 milyon liralık ödeneğin ilimize hayırlı olmasını dileyerek, şunları kaydetti:

“Uzun zamandır takip ettiğimiz, Bilecik’imiz ve spor camiamız için çok önemli olan Bilecik Şeyh Edebali Stadyumunun yeniden yapımı noktasında Gençlik Spor Bakanlığımız tarafından Spor Toto Teşkilat Başkanlığı aracılığıyla 19 milyon ödenek tahsis edilmiştir.

Öncelikle bu ödeneğin ilimize ve spor camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyor; başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Gençlik Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.

Milletimiz, şehrimiz ve hemşehrilerimiz adına gece gündüz demeden çalışmaya ve üretmeye devam ediyoruz” dedi.

KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ'NE 14 MİLYON TL 

Öte yandan Yağcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları ile Köylere Hizmet Götürme Birliği'ne 14 milyon 247 bin 808 TL ödenek aktarıldığını bildirdi. 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (7)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Sakarya Gazetesi Haberleri