ESKİ BAŞKAN KARARA TEPKİ GÖSTERDİ!

BBP Eski İl Başkanı Mehmet Serkan Kıcacık, Muhsin Yazıcıoğlu ile 5 kişinin hayatını kaybettiği helikopter kazasına ilişkin soruşturmada verilen takipsizlik kararına tepki gösrterdi. 

Büyük Birlik Partisi (BBP) merhum lideri Muhsin Yazıcıoğlu ile 5 kişinin hayatını kaybettiği helikopter kazasına ilişkin soruşturmada takipsizlik kararı verildi.

Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı, BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu ile gazeteci İsmail Güneş, BBP Sivas İl Başkanı Erhan Üstündağ, BBP Sivas İl Başkan Yardımcısı Yüksel Yancı, BBP Belediye Meclis Üyesi Murat Çetinkaya ve Pilot Kaya İstektepe'nin hayatını kaybettiği kazaya ilişkin, aralarında dönemin Kayseri Valisi Mevlüt Bilici'nin de yer aldığı 132 şüpheli hakkında, ‘ihmal, kasten öldürmek, suç delillerini yok etme ve değiştirme’ gibi suçlarla başlatılan soruşturmada, kovuşturmaya gerek görmeyerek takipsizlik kararı verdi.

Karara tüm ülke genelinde olduğu gibi ilimizden de tepkiler yükseldi. Muhsin Yazıcıoğlu'na yakınlığıyla bilinen BBP Eski İl Başkanı Mehmet Serkan Kısacık,"Muhsin başkanımızın katillerini de enkaza ulaşan köylülerin bulmasını mı bekleyeceğiz?" diyerek karara tepki gösterdi. 

Mehmet Serkan Kısacık, yetkililere de seslenerek,"Peki bugüne kadar dosyanın takipçisiyiz diyen yetkililer her fırsatta sona yaklaşılıyor çok önemli bulgular ve deliller var dosyanın gizliliği açısından açıklayamıyoruz diyenler bunları ne zaman açıklayacaklar? Liderini aramak için kendilerini dağa vuran alperenlere inin o dağlardan diye çağrı yapan bugünün devlet adamları sus pus koltuklarında oturacaklar? Ya biz sessiz sedasız beklemeye seyirci kalmaya devam mı edeceğiz?

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sakarya Gazetesi Haberleri