Eskişehir'de kaybolan kadın İnhisar yakınlarında bulundu

Kayıp şahıs Alpagut ile Bilecik/İnhisar arasında bulunmuş olup kontrol amaçlı sağlık ve jandarma ekiplerine teslim edildiğini öğrenildi.

Eskişehir'de dün gece saatlerinde kaybolduğu belirtilen 46 yaşındaki Şerife Altın, başlatılan arama kurtarma çalışmaları sonucunda bulundu.

Mihalgazi ilçesine bağlı Alpagut Mahallesi'nde ikamet eden Şerife Altın'ın evinden ayrıldığı ve bir daha geri dönmediği öğrenilmişti. Dün gece saat 02.00'dan bu yana Altın'dan haber alamayan yakınları durumu 112 Acil Servis'e bildirilmişti. Kayıp kadının bulunması amacıyla Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), jandarma ve Arama Kurtarma Derneği'nin (AKUT) başlattığı çalışmaları neticesinde kayıp şahıs Alpagut ile Bilecik/İnhisar arasında bulunmuş olup kontrol amaçlı sağlık ve jandarma ekiplerine teslim edildiğini öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bilecik Haber Haberleri