Gazetemiz Yerel Medya Çalıştayı'nda

İletişim Başkanlığı’nın Anadolu Yayıncılar Derneği ile birlikte düzenlediği Dezenformasyonla mücadele ve yeni iletişim teknolojilerinin ele alındığı “Yerel Medya Çalıştayı” bugün saat 10.00'da Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nda başladı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın Anadolu Yayıncılar Derneği ile birlikte düzenlediği Dezenformasyonla mücadele ve yeni iletişim teknolojilerinin ele alındığı “Yerel Medya Çalıştayı” bugün saat 10.00'da Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nda başladı.

MÜCAHİD ERDAL, FAHRETTİN ALTUN İLE GÖRÜŞTÜ

Türkiye’nin dört bir köşesinden yerel medya mensuplarının katıldığı çalıştaya ilimizden ise Gazetemiz Sahibi Mücahid Erdal davet edildi. Mücahid Erdal, çalıştayın açılışının ardından İletişim Başkanı Fahrettin Altun ile bir görüşme gerçekleştirerek yerel medya ile ilgili bazı düşüncelerini aktardı. Fahrettin Altun ise Özel Kalem Müdürüne talimat vererek Mücahid Erdal’ın numarasını almalarını ve önümüzdeki günlerde daha geniş kapsamlı bir görüşme planlanmasını söyledi. Altun, “Mücahid bey daha geniş bir zamanda sizi davet edelim ve görüşelim, gelebilir misiniz?” diye sordu. Mücahid Erdal ise memnuniyet duyacağını söyleyerek Altun’a ilgisinden ötürü teşekkür etti. 

Öte yandan, Gazetemiz Muhabiri Nilüfer Erdal da çalıştayı takip edenler arasında.


 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bilecik Haber Haberleri