İsmet CEP
İl Milli Eğitim Müdürü Üner Dilek, Bilecik’te göreve başlamasının ardından henüz 1 yılını tamamlamadan emekliye ayrıldı. 19 Mayıs bayramından sonra 2 ay süreyle izne ayrılan Üner Dilek, izninin sona ermesi sonrasında emeklilik başvurusunu yaptı.1 Kasım 2010 tarihinde Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlayan Dilek, 6 ay gibi kısa bir süre ile en az Milli Eğitim Müdürlüğü yapan müdürler kervanına adını yazdırdı.
Aynı zamanda geçmişte Bilecik Anadolu Lisesinin kurucu müdürlüğü görevini de yaptığı için Bilecik’i iyi tanıyor ve büyük katkıları olması bekleniyordu. Ancak Üner Dilek’in Kasım ayında başladığı görevini, Mayıs ayında bırakmasıyla geldiği ile gittiği de bir oldu.
Şu an da İl Milli Eğitim Müdürlüğüne müdür yardımcısı H. Hüseyin Can vekalet ederken önümüzde ki günlerde uzun süreli görev yapması beklenen yeni milli eğitim müdürünün ataması yapılarak görevine başlaması bekleniyor.