Gölpazarı'na bağlı Hüyük, Küçüksusuz ve Kasımlar Köyü'nde hıdırellez kutlamaları yapıldı.
Bilecik Valisi Şefik Aygöl’ün katılımıyla Gölpazarı Kaymakamı Feyza Nur Kılıç ve Osmaneli Kaymakamı Abdüssamed Kılıç’ın katılımı ile baharın müjdeleyicisi, Hıdırellez Şenlikleri Hüyük Köyü'nde başladı.
Ardından Kaymakam Kılıç, Küçüksusuz Köyü'ne geçerek buradaki Hıdırellez kutlamalarında vatandaşlarla bir araya geldi. Kaymakam Kılıç gerçekleştirdiği ziyarette“Kültürümüzün manevi değerlerinden; bereketin ve bolluğun arttığı, birliğin güçlendiği #Hıdırellez ‘de hemşehrilerimizle gönül sofrasını paylaştık." ifadelerini kullandı.
Kaymakam Kılıç son olarak Belediye Başkan Vekili Ufuk Bozkan, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Cihad Emir, ilçe protokolüyle Hıdırellez vesilesiyle Kasımlar Köyü'nde vataqndaşlarla buluştu. Kaymakam Kılıç "Bolluğun, bereketin ve umudun simgesi olan Hıdırellez’de kıymetli hemşehrilerimizle aynı sofrada buluşmanın mutluluğunu yaşadık. Bu güzel günün birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmesini diliyorum.” şeklinde konuştu.