HIRSIZLAR VATANDAŞI CANINDAN BEZDİRDİ

Bilecikli bir vatandaşın bahçesine dadanan hırsızlar vatandaşı canından bezdirdi. Bahçesinde bulunan birçok malzemenin çalındığını iddia eden vatandaş yaşadığı hırsızlık olaylarını gazetemizle paylaştı. 

Gönderdiği okuyucu mektubunda yaşanan hırsızlık olaylarının faillerinin bulunmayışından tedirgin olduğunu dile getiren vatandaş şu ifadelere başvurdu:

"İstiklal mahallesi mezbaha yolu ve hızlı tren garı önünde bulunan bahçemde sık sık hırsızlık ve zarar verme olayı yaşanmaktadır. Özel idare eski asfalt şantiyesi bitişiğinde bulunan bahçemin önce çit telleri kesilip bahçemin giriş kapısı sökülerek çalınmıştır. Bu hırsızlık olayının ardından çok zaman geçmeden bu sefer bahçemde buluan zincirlerle bağlı sulama motorum bağlı olduğu zincirleri ve boruları kesilerek çalınmıştır. Yine 15-20 gün sonra hızlı tren garının önünde bulunan bahçelerimizin sulama kanalındaki sulama vanası çalındı. 


Aynı güzergahta ve komşularım olan sekiz değirmene ait eve girilmiş. Akabinde yine aynı yerde bulunan tavuk çiftliğinden yetmiş adet tavuğun çalındığını basında da gördük. Ama bu güne kadar hiçbir olayın faili bulunmadığından tedirgin durumdayız. 

Ayrıca 1. Organize Sanayi Bölgesine ait olan ve özel idarenin eski asfalt şantiyesinde bekçievi diye geçen metruk binaya gerek içki içmek amaçlı ve değişik amaçlar için kullanıldığına şahit oldum. Burasının yıkılması ve kontrollü giriş çıkış yapılmasını talep ediyorum." 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sakarya Gazetesi Haberleri