İNHİSAR’A ECZACI ARANIYOR!

Ahmet MEŞE

İnhisar Belediyesi tarafından gazetemize yapılan açıklamada ilçede eczaneye ihtiyaç olduğu bildirildi. İlçede faaliyet gösteren tek eczanenin kapanmasından sonra ilçeye açılacak yeni bir eczane için belediye imkanlarının seferber edileceği kaydedildi.

Belediye Başkanı İsmail Canbaz imzalı açıklamada, ilçeye eczane açmak isteyenler için belediye iş yerlerinden yer temin edilerek, 5 yıl süre ile kira ve su ücreti alınmayacağı belirtildi. 

Belediye imkanlarınca daha başkaca kolaylıklarında sağlanacağının ifade edildiği açıklamada,” Bilecik ili İnhisar ilçemizde boşalan eczane için, İnhisar ilçemizle köylerimiz yaklaşık 5 bin nüfusa sahip olup, belediyemizin boş iş yerlerinden kira ve içme suyuna 5 yıl ücret alınmayarak, eczane için gerekli tüm büro malzemeleri belediyemiz depolarımızdan imkanlarımız dahilinde karşılanacaktır” denildi.

İnhisar Belediyesi tarafından sağlanan kolaylıkların göz önünde bulundurulmasının ardında eczacıların İnhisarı tercih etmeleri bekleniyor. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sakarya Gazetesi Haberleri