Kadına şiddete 'Hayır'

Bilecik’te, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında farkındalık etkinliği düzenlendi.

Bilecik’te, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında farkındalık etkinliği düzenlendi.

Atatürk Parkı’nda düzenlenen etkinlikte, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından kurulan stantlarda bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirildi. Vatandaşlara kadına yönelik şiddetle mücadele konusunda farkındalık materyalleri sunuldu.

Bilecik Valisi Faik Oktay Sözer, kurulan stantları ziyaret ederek kadına şiddete karşı mücadeleden taviz verilmeyeceğini ifade ederek, “25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’nde, Atatürk Parkı’nda kurulan stantlarımızla farkındalığı artırmak ve güçlü bir mesaj vermek için bir aradaydık. Kadına yönelik şiddete karşı mücadelemizi hep birlikte sürdüreceğiz.” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bilecik Haber Haberleri