Bilecik’in tanınmış simalarından Mehmet Ali Kaya’nın oğlu Ensar ile İbrahim Ertan’ın kızı Rümeysa dünya evine girdi.
Merkez Şerifpaşa Camii’nde uzun yıllar imamlık yapan, Enzey Kuyumculuk Sahibi ve AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Kaya’nın oğlu Ensar ile AK Parti’den geçtiğimiz dönemlerde il başkanlığı yapan ETİGEM Tarım’ın sahibi İbrahim Ertan’ın kızı Rümeysa görkemli bir düğün töreni ile hayatlarını birleştirdi.
Genç çiftin La Vita Garden’da gerçekleşen düğün törenine adeta davetli akını yaşanırken, kentin iş dünyasından siyasetine, bürokrasiden esnaf camiasına kadar çok sayıda misafir iştirak etti. Davetliler hem genç çifti hem de ilimizin tanınmış iki ailesini tebrik edere hayırlı olsun dileklerini iletti.
Düğün törenine, Milletvekili Selim Yağcı, Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, Müftü Ali Erhun başta olmak üzere muazzam bir kalabalık davetli grubu katıldı.
Sakarya Gazetesi olarak Kaya ve Ertan ailelerini tebrik edere genç çifte ömür boyu mutluluklar dileriz.