Kaymakam Kılıç, Kaşıkçı Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu

Osmaneli Kaymakamı Abdüssamed Kılıç, orman yangınından etkilenen Kaşıkçı Mahallesi'nde vatandaşlar bir arada olmaya devam ediyor.

Osmaneli Kaymakamı Abdüssamed Kılıç, orman yangınından etkilenen Kaşıkçı Mahallesi'nde vatandaşlar bir arada olmaya devam ediyor.

Kaymakam Kılıç, Soğucakpınar Köyü Kaşıkçı Mahallesi'nde meydana gelen orman yangınından etkilenen vatandaşlar için gerekli olan tüm hizmetlerin hızla yerine getirildiğini belirterek, "Yaşam alanlarının, sosyal donatı alanlarının, tarım ve hayvancılık için gerekli olan tesislerin ve malzemelerin, ibadet alanlarının, çocuk oyun alanlarının yapımı devam ediyor. Devletimiz tüm imkânlarıyla vatandaşlarımızın yanında" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bilecik Haber Haberleri