KYK Öğrencilerinden Ramazan’da Örnek İyilik Hareketi

Bilecik’te Ertuğrulgazi KYK Yurdu öğrencileri, Ramazan ayının manevi atmosferini iyilikle buluşturan anlamlı bir çalışmaya imza attı.

Bilecik’te Ertuğrulgazi KYK Yurdu öğrencileri, Ramazan ayının manevi atmosferini iyilikle buluşturan anlamlı bir çalışmaya imza attı.

Manevi Danışmanlarımız Beytullah Elbey ve Veysel Topçu’nun organizasyonunda bir araya gelen öğrenciler, Ramazan öncesinde Osmanlı Camii’nde temizlik yaparak camiyi ibadete hazırladı.

Gençlerin gönüllü olarak gerçekleştirdiği temizlik çalışması, cami cemaatinden de takdir topladı.

Ramazan ayının paylaşma ve yardımlaşma ruhunu yaşatmak isteyen öğrenciler, hazırladıkları Ramazan kumanyalarını da ihtiyaç sahibi ailelere bizzat ulaştırdı.

Kumanya paketlerini kendi elleriyle teslim eden öğrenciler, hem dayanışmanın hem de kardeşliğin en güzel örneklerinden birini sergiledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bilecik Haber Haberleri