"MAHALLENİN ÇİÇEKLERİ İLE KUCAKLAŞTIK"

Sinan ÖNCE

2014 yerel seçimlerinde Yenipazar'da geçerli oyların %52'sini alarak Yenipazar Belediye Başkanı seçilen İlhan Özden, ilçede çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 

Samimi ve dobra tavrıyla dikkat çeken genç Başkan Özden, ilçede vatandaşlarla zaman zaman bir araya gelerek sıkıntılarının olup olmadığını soruyor. Yapılan çalışmaları sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaşan Başkan Özden, son olarak ilçedeki yol düzenlemeleriyle ilgili yaşlılarla bir araya geldiğini ve değerlendirmede bulunduklarını duyurdu. Başkan Özden sosyal paylaşım sitesi facebooktan paylaştığı çalışmalarla ilgili olarak: "Yaşlılarımızın hayır dualarını aldık, yol çalışmalarımızı beraber değerlendirdik, her şey sizler için" ifadelerini kullandı. 

Diğer yandan genç Başkan Özden, yol çalışmalarını incelediği sırada oyun oynayan minikleri de es geçmedi. Başkan Özden, çocuklarla tek tek ilgilenirken çekildiği fotoğrafı da facebook hesabından paylaştı. Başkan Özden paylaşımında: "Mahallenin çiçekleri ile kucaklaştık" diyerek çocuklara olan sevgisini gözler önüne serdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sakarya Gazetesi Haberleri