Sinan Önce
Ak Parti Milletvekili Fahrettin Poyraz ve MHP Milletvekili Bahattin Şeker mazbatalarını aldı. 12 Haziran 2011 tarihinde yapılan seçimlerde milletvekili olarak seçilen Poyraz ve Şeker, İl Seçim Kurulu Başkanı Mustafa Kutlu'nun elinden mazbatalarını alarak resmen göreve başladı. İl Seçim Kurulu Başkanı Kutlu her iki adaya da hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
İlk olarak mazbatasını alan Poyraz, kalabalık bir partili gurubu ile dün saat:14:00'da Adliye'de bulunan il seçim kuruluna geldi. Burada düzenlenen törenle İl Seçim Kurulu Başkanı Kutlu'nun elinden mazbatasını alan Poyraz, herkesin hizmetinde olmak için var güçleriyle çalışacaklarını ifade ederek şöyle konuştu; "Neticesinde bir emanet üstleniyoruz. Bu anlamda da ben hem Türkiye'de hem de Bilecik'te bizleri 3. defa bu göreve layık gören milletimize ve hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Cenab-ı Hak mahcup etmesin diyorum. İnşallah önümüzdeki dönem artık 12 Haziran itibariyle seçim bitmiştir. Önümüzdeki dönem bizim için yine hizmet dönemi, çalışma dönemi olacaktır. Biz olaya şöyle bakıyoruz; biz aldığımız oy yüzde şu kadar demiyoruz, biz şu anda Bilecik'te milletimizin yüzde yüzünün oyunu almış olarak kendimizi görüyoruz. İnşallah önümüzdeki dönemde bütün insanımızın hizmetinde olmak için var gücümüzle çalışacağız . İnşallah Türkiye için Bilecik'imiz için önümüzdeki günler hayırlı hizmetlere vesile olacak günler olur diye temenni ediyorum" dedi.
9 yıl aradan sonra tekrar meclise giden Bahattin Şeker'de saat: 14:50'de il seçim kuruluna gelerek mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı Kutlu'nun elinden aldı. Kalabalık bir partili gurubu eşliğinde il seçim kuruluna gelen Şeker, daha sonra Adliye önünde basın mensuplarına açıklamada bulundu. Şeker burada yaptığı açıklamada Ak Parti Milletvekili Poyraz'la beraber Bilecik için çalışacaklarını ifade ederek şöyle konuştu; "3.'ye mazbata alıyorum, 4 defa da seçildim. Tabi başta Bilecik halkına çok teşekkür ediyorum. Bu seçimde benle beraber olan teşkilatımıza, İl ve İlçe başkanımıza, yöneticilerimize, kadın kolları başkanımız hepsine teşekkür ediyorum. Kazasız belasız güzel bir seçim oldu, Demokratik seçimde sandığa güvenmeliyiz, saygı duymalıyız. İnşallah bugünden sonra diğer arkadaşımızla beraber onu da tebrik ediyorum. İktidar milletvekili oldu. Onla beraber Bilecik'e elimizden gelen gayreti göstereceğiz inşallah" dedi.