Minik kalplerden büyük davranış

Bilecik’te, Yediler 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu minikleri kumbaralarında biriktirdikleri paraları Filistin’e yardım için İl Müftüsü Ahmet Dilek’e teslim etti.

Bilecik’te, Yediler 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu minikleri kumbaralarında biriktirdikleri paraları Filistin’e yardım için İl Müftüsü Ahmet Dilek’e teslim etti. Yardımları Türkiye Diyanet Vakfı adına teslim alan Müftü Dilek, miniklerin örnek bir davranışa imza attıklarını belirterek, öğrenci ve eğitimcilere teşekkür etti. Dilek, küçük yaşlardan itibaren yardımlaşma ve paylaşma bilincinin kazandırılmasının önemine değindi.

Ayrıca, Mevlana Yetişkinlere Yönelik Kur’an Kursu kursiyerleri de su kuyusu projesine destekte bulunmak üzere topladıkları yardımı Müftü Dilek’e teslim etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bilecik Haber Haberleri