İsmet CEP
Bozüyük Akpınar Mahallesi Muhtarı Behzat Açıkgöz mahalleyi ikiye bölen duble yolda herhangi bir kazaya meydan vermemek için Bozüyük ve İnönü yönünde ki kavşakların biran evvel yapılması gerektiğini söyledi.
Muhtar Açıkgöz yaptığı açıklamada, "Duble yolun yapılmasının ardından 2012 yılında alt geçidimiz yapıldı. Fakat Bozüyük ve İnönü yönünde ki kavşaklar bir türlü yapılmadı. Bunun için gerekli yerlerle yazışmalarımızı da tamamladık. Herhangi bir kaza yaşanmadan bu kavşakların yapılarak hizmete açılmasını bekliyoruz. Trafik akışı hızlı bir şekilde yaşanıyor ve kavşaklar şu anda risk oluşturuyor.
Hiç kimsenin burnu kanamadan bu sorunumuzun çözülmesini istiyoruz. Bir de bariyerleri yaparken de mahallenin her iki tarafına çift katlı bariyer yapacaklarının sözünü vermişlerdi. Kışa denk geldiği için tek katlı yapıp bırakmışlardı. Her hangi bir kaza olduğunda araçların yol kenarında ki evlere hasar vermemesi için çift katlı olarak yapılmasını istiyoruz. Ayrıca mahallemize yapılan hizmetler için de teşekkür ediyoruz." dedi.