N&D İLETİŞİM AÇILDI

Sinan ÖNCE

AVEA bayilerine ilimizde bir yenisi daha eklendi. N&D iletişim düzenlenen törenle hizmete girdi. 

Gazipaşa Mahallesi Atatürk Bulvarı otogar yolu üzerinde hizmete giren N&D iletişim 23 Aralık Çarşamba günü saat:13:30'da düzenlenen törenle kapılarını müşterilerine açtı.

Görkemli bir açılış töreniyle hizmete giren N&D İletişimin açılış kurdelesini Belediye Başkanı Selim Yağcı kesti. Yağcı açılış öncesinde yaptığı konuşmada yeni bir iş yerinin açılmasıyla duydukları heyecandan bahsederek: "Tabi her yenilik bizlere mutluluk veriyor. Gelecek noktasında ümidimizi arttırıyor." dedi. Yağcı ayrıca, açılışı yapılan N&D İletişim'e hayırlı ve bol kazançlar diledi. 

Açılışın ardından Başkan Yağcı ve beraberindeki misafirler iş yerine geçerek,  teknolojide son çıkan ürünler hakkında işletme sahipleri Akın Bandırmalıoğlu ve Gökay Okkabaz'dan bilgi aldı. 

Diğer yandan CHP Milletvekili Yaşar Tüzün'de açılış öncesinde işletmeye gelerek hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

İşletme sahipleri Akın Bandırmalıoğlu ve Gökay Okkabaz, deneyimli ve güler yüzlü personelleriyle tüm müşterilerine en iyi hizmeti sunmanın gayreti içerisinde olacaklarını ifade ederek Bileciklileri işletmelerine davet etti. 

Açılışta ayrıca davetlilere çeşitli ikramlarda da bulunuldu.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sakarya Gazetesi Haberleri