NEREDE YANLIŞ YAPILDI ?

Osmaneli Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in AK Parti’ye geçişi ile ilgili yaptığı değerlendirmede, dikkat çeken sözler sarfetti. 
Basın Masası’nın bu haftaki programına konuk olan Mehmet Erdem, hatanın aday belirleme sürecinde başladığını ifade ederek, “AK Parti, kendi ayağına sıktı. Selim Yağcı Münür Şahin’i kendisine rakip gördü” dedi. 


Program konuklarından Rafet Sünetçi ise Osmaneli halkının sesine kulak verilmeyerek aday belirlendiğini ve sonucun hüsranla bittiğini söyledi. 
AK Parti’nin aday tercihini yanlış olduğunu savunan bir diğer isim ise Ahmet Meşe oldu. Meşe, adaylar belirlenmeden önce ilçede yaptığı röportajı anımsatarak, “Osmaneli halkı Münür Şahin’i istiyoruz diye adeta haykırdı ama aday gösterilmedi. AK Parti, kimle anket yaptı, kiminle istişare etti de aday değiştirdi anlamak mümkün değil” diye konuştu. 
Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Ali Osman Çelikal, Münür Şahin’in yaptığı hizmetlere karşılık bağımsızdan girdiği seçimi de kazandığını dile getirirken, Erhan Toka’da AK Parti’nin anlaşılması güç bir parti olduğunu kaydetti. Toka, 31 Mart seçim sonuçlarına ilişkin verileri paylaşarak Münür Şahin’in AK Parti’ye geçmesi ile belediye meclisinde oluşacak aritmetiğe vurgu yaptı. 
Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ile Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin’in AK Parti’ye geçişlerinin masaya yatırıldığı programın detaylarını haber sitemiz www.bilecikhaber.com.tr’den izleyebilirsiniz. 

 

Aşağıdaki videodan Basın Masası'nı izleyebilirsiniz....

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (9)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Siyaset Haberleri