ODÖKSAN'dan 500 koli yardım

Osmaneli'nde, Elginkan Holding bünyesinde faaliyet gösteren ODÖKSAN A.Ş. fabrikası tarafından ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere 500 adet gıda kolisi Osmaneli Belediyesi'ne teslim edildi.

Osmaneli'nde, Elginkan Holding bünyesinde faaliyet gösteren ODÖKSAN A.Ş. fabrikası tarafından ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere 500 adet gıda kolisi Osmaneli Belediyesi'ne teslim edildi. 

ODÖKSAN Mali ve İdari İşler Müdürü Rasim Tekin, Osmaneli Belediyesi ile sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde güzel bir işbirliği içinde olduklarını ve bunun devam edeceğini söyledi. Rasim Tekin, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’e teşekkürlerini iletti. 

Belediye Başkanı Münür Şahin ise ODÖKSAN’ın kendi hayatında önemli bir yere sahip olduğunu belirterek öğrencilik yıllarında yüksek lisans eğitimini karşıladığını ve yönetici adayı olarak kadrolarında kendisine yer verildiğini anımsattı. Belediye başkanı olduktan sonra da ODÖKSAN A.Ş.’nin desteğinin devam ettiğini kaydeden Başkan Şahin, şöyle devam etti:

“Bugün geldiğim noktada ODÖKSAN A.Ş.'nin ve bağlı olduğu Elginkan Holding'in ve sonrasında Koç Holding'in büyük emeği var. Göreve geldiğimizden bugüne ODÖKSAN Belediyemize desteklerini esirgemedi. Bugünde Osmaneli için verdikleri Ramazan kolileri ile ihtiyaç sahiplerine destek oldular. Elginkan Holding'e ve ODÖKSAN A.Ş. şirketimize ve değerli yöneticilerine, ortaklarına çok teşekkür ediyoruz. Allah yardımlarını kabul etsin, Allah kazasız belasız üretimlerini ve ilçemize katkılarını sürdürmelerini nasip etsin. Şirketin ve holdingin aramızdan ayrılmış ortaklarına, yöneticilerine, çalışanlarına Allah rahmet eylesin. Allah yardımlarını kabul etsin” diye konuştu. 

Münür Şahin, covid-19 salgını dolayısıyla zor günlerden geçen ülkemizde birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek sıkıntıların üstesinden gelineceğini belirterek bugüne dek 1000 adet gıda kolisini ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını bildirdi. Başkan Şahin, “Osmaneli Belediyesi olarak 100 adet Sezersan A.Ş.’den, 500 adet ODÖKSAN A.Ş.’den ve 200 adet diğer şirketlerimizden ve 200 adette belediyemiz olanakları ile olmak üzere 1.000 adet gıda paketini ihtiyaç sahiplerine dağıttık. Osmaneli halkının her daim yanındayız” diyerek açıklamasına son verdi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sakarya Gazetesi Haberleri