Osmaneli hal kompleksi açılışını bakanlar yaptı

Temaslarda bulunmak üzere ilimize gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Osmaneli Belediyesi’nde yapılan Hal Kompleksi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Temaslarda bulunmak üzere ilimize gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Osmaneli Belediyesi’nde yapılan Hal Kompleksi’nin açılışını gerçekleştirdi. Ayrıca, Bakanlar Dönmez ve Pakdemirli karpuz sezonunun startını verdiler.

BİLECİK, TÜRKİYE’DE 12’NCİ SIRADA

Osmaneli Belediyesi Hal Kompleksi’nde düzenlenen törende konuşan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Bilecik’in karpuz üretiminde Türkiye’de 12’nci sırada yer aldığını söyledi. Yılda ortalama 70 bin ton gibi bir karpuz üretimi olduğuna dikkat çeken Bakan Pakdemirli, ürünlerin pazarlanması noktasında ise hal komplekslerinin önemli rol oynadığını ifade etti.

‘HER ZAMAN YANINIZDAYIZ’

Bekir Pakdemirli’nin ardından konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ise Osmaneli’nin bereketli topraklarına vurgu yaparak ilçeye kazandırılan hal kompleksinin hayırlı olmasını diledi. Osmaenli’nin coğrafyası, iklimi ve konumuyla önemli bir üretim merkezi olduğuna dikkat çeken Bakan Dönmez, “Büyük şehirlere yakın olması ise bir başka büyük avantaj. Biz Osmaneli’nin dün yanındaydık, bugün yine yanındayız, yarın yine yanında olacağız. İhtiyaç duyduğu her anda, her konuda sizin yanınızda olacağız” ifadelerini kullandı.

Bakanlar, hal kompleksinin açılışının ardından ilçede karpuz sezonunun startını verdiler.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Bilecik Haber Haberleri