OSMANELİ MHP’NİN ADAYI BELLİ OLDU

Ahmet MEŞE

Yaklaşan yerel seçimler öncesi çalışmalarına ara vermeden devam eden Milliyetçi Hareket Partisi, belediye başkan adaylarını tek tek belirliyor.

Söğüt, Gölpazarı ve Bilecik'in ardından MHP'nin Osmaneli belediye başkan adayı da belli oldu. Daha önce Osmaneli'nde gerçekleştirdiğimiz halk röportajlarında vatandaşların belediye başkan adayı olarak görmek istediği isimler arasında yer alan Mustafa Kürek, MHP'nin Osmaneli Belediye Başkan adayı oldu.

Edindiğimiz bilgilere göre, il yönetimi tarafından kesinleşen Kürek'in adaylığı, yakın zamanda MHP Genel Merkezi'ne bildirilecek ve MHP 2014 Mart'ında Osmaneli Belediye Başkanlığı için Mustafa Kürek ile yarışacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sakarya Gazetesi Haberleri