Osmaneli'nde Anlamlı Buluşma

Osmaneli Kaymakamı Abdüssamed Kılıç, Dünya Engelliler Günü kapsamında Göksu Salonunda düzenlenen programda vatandaşlarla bir araya geldi.

Osmaneli Kaymakamı Abdüssamed Kılıç, Dünya Engelliler Günü kapsamında Göksu Salonunda düzenlenen programda vatandaşlarla bir araya geldi.

Kaymakam Kılıç, programda vatandaşlarla bire bir ilgilenerek dayanışma, farkındalık ve birlik mesajı verdi. Gerçekleştirilen etkinlikle ilgili olarak Osmaneli Kaymakamlığından paylaşılan bilgi notunda; "Programda emeği geçen Osmaneli Engelliler Dayanışma ve Yardım Sevenler Derneği, Osmaneli Belediyesi ve tüm paydaşları tebrik ediyor vatandaşlarımıza sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyoruz." ifadelerine yer verildi.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bilecik Haber Haberleri