’’OSMANELİ’NİN SELAMETİ İÇİN’’

Ak Parti Osmaneli İlçe Başkanı Ahmet Kaya, Osmaneli Belediye Meclis üyesi İbrahim Düş ve CHP'nin iki belediye meclis üyesine yeni belediye başkan seçiminde Osmaneli'nin selameti için doğru bir tavır gösterdiklerini belirterek teşekkür etti.

İlçe Başkanı Kaya gazetemize yaptığı açıklamada “Osmaneli Belediye Başkanımız; yeri halkımızın da takdiri üzere zor doldurulabilecek olan M. Selahattin ÇETİNTAŞ’ın ani vefatı sonrasında boşalan başkanlık makamına yasalar gereği yapılması gereken seçim 18/04/2011 tarihinde tüm Belediye Meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşmiştir. İlk iki turda yasal olarak başkan seçilebilmesi için gereken çoğunluk sağlanamadığı için verilen önerge ile bir sonraki güne sarkan Belediye Başkanlık seçimi 19/04/2011 Salı günü Belediye Meclis üyelerinin katılımıyla yapılmış ve dördüncü turda Ak Parti Belediye meclis üyesi Belediye Başkan vekili Sn. Mehmet ISIKAN oy çokluğu ile Belediye Başkanı seçilmiştir. Çok değerli Osmaneli halkımıza Hayırlı Olsun.  

Seçim sürecinde Siyasi ahlak ve etiğin gereği dik duruşunu sergileyen Cumhuriyet Halk Partisi Tüm Teşkilat Birimlerine ve Belediye Meclis Üyelerine; ayrıca partisinden istifa ederek Osmaneli’nin selameti için destek veren Belediye Meclis üyesi Sn. İbrahim DÜŞ’ e tavırlarından dolayı parti teşkilatım ve halkımız adına teşekkür ederim.

Bu vesileyle de Osmaneli Belediye Başkanı seçilen Sn. Mehmet ISIKAN’a bu güne kadar yapmış olduğu başarılı çalışmalarının devamını diler, her zaman var gücümüzle yanında olarak halkımıza hizmeti görev bilen tüm üyelerimizle birlikte çalışmaya devam edeceğimizi belirtir, tüm halkımıza saygılarımızı sunarım” dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sakarya Gazetesi Haberleri