POMEM’DEN HASTA ZİYARETLERİ

Bilecik POMEM, Toplum Destekli Polislik Kulübü çalışmaları doğrultusunda Bilecik Devlet Hastanesinde hastaları ziyaret ediyor.

Komiser Yardımcısı Hakan Tuncer, Polis Memuru Meral Filiz ve bir grup POMEM öğrencisinin katılımıyla gerçekleştirilen ziyaretlerde hasta ve yakınlarına ikramda bulundular. Hastalara geçmiş olsun dilekleriyle polis adayları, hastaları ziyaret ederek toplumda sosyal duyarlılıkların arttırılmasına katkıda bulunmak istediklerini belirttiler.

Ziyaretler hasta ve yakınları tarafından takdirle karşılandı. Ziyaretler sırasında duygulu anlar yaşandı. Hasta yakınları hastane koşullarının çok iyi olduğunu, hastane personelinin özverili çalıştıklarını belirtilerek POMEM öğrencilerini karşılarında görmenin ayrı bir moral kaynağı olduğunu ifade ettiler.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sakarya Gazetesi Haberleri