Mücahid ERDAL
“MHP üzerinden Acemiliğinizi ve toyluğunuzu prim yaptırmaya çalışmayın”
CHP İl Başkanı Av. Çağatay Karaahmet'in MHP'yi Bilecik Belediye Başkanlığı seçiminde iddialı görmediği yönündeki açıklamalarını dünkü sayımızda “CHP, MHP'yi iddialı görmüyor” başlığı ile vermiştik.
Haberin gazetemizde ve haber sitemiz www.bilecikhaber.com.tr de yayınlanmasının ardından Milliyetçi Hareket Partisi Bilecik Belediye Başkan Adayı Hüseyin Şensoy “Talihsizlik olarak görüyor bir art niyet olarak kabul etmiyor ve böyle görmek istemiyorum” dedi.
Şensoy açıklamasının devamında: “Siyaset çoluk çocuk işi değildir. Siyaset ciddi bir iştir. MHP üzerinden kendi acemiliğimiz ve toyluğunuzu prim yaptırmaya çalışmayınız. Bu siyasi nezakete uymaz. Siyaset çıtayı yükseltmektir. Millete ve memlekete hizmettir. Kişisel kapris, doyrulmamış ego MHP'ye gönül verenlere hakeret değildir. Sizi saygıyla, sukunete ciddiyete davet ediyorum.
Kişiliğim, tavrım ve yaşayışım ile sizle asla kıyas edilemeyiz. Siz önce Bilecik halkına alkollü araç kullanmaktan kaybettiğiniz ehliyetinizin hesabını veriniz. MHP camiasını, tarafımı, gücünü sizin sorgulamanız haddinize değildir” dedi.