"SENTETİK SAHADA İN-CİN TOP OYNUYOR"

İsmet CEP

Bozüyük Büyük Birlik Partisi Belediye Başkan adayı Nail Dağlı, geçtiğimiz hafta açılışı yapılan Tekke Mahalle de ki sentetik futbol sahasında in-cin'in top oynadığını söyledi. Tekke Mahallesinde bulunan sentetik sahaya çıkarak açıklamalarda bulunan Dağlı, Milletvekili Fahrettin Poyraz'ı eleştirdi. Ayrıca 4 Eylül parkı ile ilgili uyarılarını dikkate alan Belediye Başkan V. Fatih Bakıcı'ya teşekkür eden Dağlı, otogarın yanlış yere yapıldığı ve yetersiz kalacağı iddiasında bulundu.

Nail Dağlı yaptığı açıklamada, "Geçen hafta bu saatlerde açmış olduğunuz sentetik sahaya futbol oynamak için geldik. Bakıyoruz ki hiç kimseler yok. Hafta içi öğrenciler okulda olduğu için hafta sonunu tercih ettik. Ama buna rağmen burada kimse yok. Muhtemelen de Mayıs ayına kadar olmayacak. Burada alelacele açılış yapmanızın amacı nedir? Milletin yararlanamayacağı bir tesisi neden açtınız?

Ayrıca 4 Eylül parkı ile ilgili uyarılarımızı dikkate alan Belediye Başkan V. Fatih Bakıcı'yı tebrik ediyor, teşekkür ediyoruz. Bizim kamu mallarının korunması için yaptığımız uyarıları dikkate almış. 

Yine önümüzde ki günlerde otogar ile ilgili olarak otogar ziyaretimiz olacak. Otogarımızın yerini uzun yıllar önce rahmetli Cemalettin Köklü bey tespit etmişti. Ahmet Berberoğlu da projesini çizerek Şekerbank'tan kredisini almıştı. Fakat bizim düşüncemiz odur ki büyüyen ve gelişen Bozüyük için bu otogar yetersiz kalacaktır. Yeri de yanlıştır. Cami, Okul, Fabrika’nın yer aldığı bir alana otogar yapılması son derece yanlıştır. Fabrikaya günde takriben 120 ile 150 adet TIR'ın giriş yapacağını düşünürsek bu yatırımın yanlış şekilde yanlış yere yapıldığını söyleyebiliriz. 3-5 sene sonra otogarımız yetersiz kalacaktır. Özellikle alt yapı noktasında Kapalı Pazar'ın konumuna dönmesin. Biz Büyük Birlik Partisi olarak doğruların yanında olduğumuz gibi yanlışlarında karşısında ve takipçi olmaya devam edeceğiz" dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sakarya Gazetesi Haberleri