Servis araçları denetlendi!

Bilecik İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ve paydaş kurumların katılımıyla personel ve işçi taşıyan servislere yönelik denetimler gerçekleştirildi.

Bilecik İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ve paydaş kurumların katılımıyla personel ve işçi taşıyan servislere yönelik denetimler gerçekleştirildi. Bu çerçevede 94 servis aracı denetlenirken 1 servis aracına 427 TL idari para cezası uygulanarak trafikten men edildi.

Bu bağlamda; trafik düzeni ve güvenliğinin sağlanması ile kazaların en aza indirilmesi amacıyla denetim faaliyetlerinin her zaman ve her yerde etkin bir şekilde devam edeceği bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bilecik Haber Haberleri