''SEVDAM GÖZLERİNDE KALDI'' 2 ARALIK'TA VİZYONA GİRİYOR

Oyuncu ve yönetmen Ahmet Yenilmez'in senaryosunu yazdığı ve yönettiği "Sevdam Gözlerinde Kaldı", 2 Aralık'ta sinemaseverlerle buluşacak.

Kuruluş, Kurtuluş ve Dirilişin Şehri Bilecik'te de çekimleri yapılan ve ilimizin tanıtımına büyük katkılar sağlayacak olan Sevdam Gözlerinde Kaldı adlı oyun 2 Aralık'ta sinemalarda yerini alacak.

İçeriğinde, İstanbul'un ve Türkiye'nin gizli kalmış hikaye ve mekanlarının ortaya çıktığı film ile seyirciler, Usta Oyuncu ve Yönetmenin eliyle hazırlanan filmle buluşacak.

Şehrimizin birçok köşesinde çekimlerin yapıldığı filmde, gözlerini 1980'lerdeki bir patlamada kaybeden "Mahir" karakterini canlandıran oyuncu ile Zafer isimli karakterin gerçekleri bulma hikayesi anlatılıyor.

Türkiye'nin yakın tarihine damga vurmuş bazı gerçeklerin, gün yüzüne çıktığı filmde   ayrıca Abdullah Çatlı, Prof. Dr. Mahmud Esad Coşan ve Muhsin Yazıcıoğlu'nun aynı sebepten cinayete kurban gittiğini savunuluyor.

Yapımını Yenilmez Sanat Merkezi'nin üstlendiği filmde Burak Alp Yenilmez, Hümeyra Çetin, Naşit Özcan, Hasan Kaçan, Mehmet Ali Tuncer, Nejat Yıldız ve Abdullah Çatlı'nın kızı Gökçen Çatlı rol aldı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Sakarya Gazetesi Haberleri