Şeyh Edebali Anadolu İmam Hatip’ten Gazze’ye destek

Bilecik’te, Şeyh Edebali Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından geliri Gazze’ye gönderilmek üzere kermes düzenlendi.

Bilecik’te, Şeyh Edebali Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından geliri Gazze’ye gönderilmek üzere kermes düzenlendi.

Okul bahçesinde düzenlenen kermese öğretmen ve öğrenciler başta olmak üzere veliler ve il protokolünden isimler katıldı. Kermeste satışı gerçekleştirilen ürünlerden elde edilen gelirler Gazze halkına yardım olarak kullanılacak.

Kermese katılan İl Milli Eğitim Müdür Serdal Şimşek de kermesin düzenlenmesinde emeği geçenlere ve destek olan herkese teşekkür etti.

Yine kermese destek olanlar arasında yer alan AK Parti Bilecik İş Başkanı Serkan Yıldırım ise “Her katkı, mazlum coğrafyalarda filizlenecek bir umut demek. Rabbim bu güzel gönüllerin bereketini arttırsın" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bilecik Haber Haberleri