İsmet CEP
Bozüyük'te Orhangazi Koleji'nin organize ettiği gecede 'Son Karakol Çanakkale' isimli tiyatro oyunu sahnelendi
Yeni düğün salonunda sahne alan 2 perdelik 'Son Karakol Çanakkale' adlı oyun, izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı. Hayat Sahnesi Tiyatrosu ekibi, tarafından sahnelenen tiyatronun metin yazarlığını Erdal Göze ve Ayhan Yurdagül’ün yaparken oyunun yönetmenliğini de aynı isimler yürüttü.
Tiyatro sonunda izleyenler "Hem ağlatıp, hem güldürüyorlar. Tabii bu Çanakkale olunca başlı başına bir olay. Her zaman böyle etkinliklerin olmasını Bozüyükümüze bekliyoruz. Çok duygusal, çok güzel bir tiyatroydu, çok hoşumuza gitti. Bazen gözyaşlarımızı tutamadık." ifadelerine yer verdiler.Yoğun katılımın gerçekleştiği ve izleyenlerin ayakta alkışladığı tiyatro oyunu yaklaşık 2 saat sürdü.
Kaymakam Oktay Kaya, Bozüyük Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Yürükcü ve Oğuz Sertler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hanifi Başıbüyük, Müftü Burhan Çakır, Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Sertler, AK Parti Bozüyük İlçe Başkanı Nizamettin Çam, okul müdürleri, bazı daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.