TÜRK BÜRO-SEN GENEL KURULU YAPILDI

Türk Büro-Sen Yalova-Bilecik Şubesi 1. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Sibel CAN

Türk Büro-Sen Yalova-Bilecik Şubesi 1. Olağan Genel Kurulu yapıldı. 7 Haziran Cumartesi günü Yalova’da gerçekleşen genel kurula sendika genel başkan yardımcıları Osman Eksert ve Tahir Yüzbaşıoğlu’nun yanı sıra çok sayıda şube başkanı ve il temsilcileri ile sendikalılar katıldı. Bilecik İl Temsilcisi Cüneyt Taşkesen’de genel kuruldaki yerini aldı. 

Genel kurul divanın oluşturulmasının ardından Şube Başkanı Hacı Ali Kalaycı’nın konuşması ile başladı. Daha sonra Türk Büro-Sen Genel Başkan Yardımcısı Osman Eksert konuşmasını gerçekleştirdi.

Eksert konuşmasında, sendikanın dünü, bugünü, yarını ve Türk memurunun durumu hakkında katılımcılara bilgiler verdi. Yeni şubenin hayırlara vesile olmasını diledi. Türkiye Kamu-Sen Yalova İl Temsilcisi İbrahim Bulut’un konuşmasının ardından plaket töreni gerçekleşti. 

Daha sonra seçimlere geçildi. Yalova ve Bilecik seçimlere tek liste olarak girdi. Seçimler sonucunda Hacı Ali Kalaycı, Cüneyt Taşkesen, Muammer Fidanoğlu, Selahattin Savcı, Levent Bayramlı, Serdar Karadağ, Onur Gel yönetim kurulunda yer alan isimler oldu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sakarya Gazetesi Haberleri